Saturn

Studentský zpravodajský web

Dnes je pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert, zítra Blahoslav.

Všechny články

Myslíte si to o Studentské radě?

Jistě mi dáte za pravdu, že názory lidí na naší škole, co se Studentské rady týče, jsou velmi rozmanité, rozporuplné a někdy rozpačité. Pominu-li přiboudlíky nemající nikdy na nic svůj vlastní názor a mávající nad vším rukou …

Více v tomto článku, kde se snažím vystihnout, proč je Studentská rada potřebná a co si o ní myslí většina studentů (a proč).

Výroky – 1. část

Tak jsme se konečně dostali k těm dlouho slibovaným výrokům. Nabídneme je Vám jakožto seriál několika článků. Jejich konečné množství bude záviset na tom, kolik povedených přežbleptů a proslovů nám pošlete přes sekci Výroky profesorů.

Taneční

Pro všechny zájemce bude zhruba od ledna 2003 otevřen kurz tanečních pro pokročilé. Lekce se budou pravděpodobně konat v klubu Ballantines (v garáži U Vlka :), každou neděli. Přijďte všichni, absolvování přecchozích lekcí není podmínkou. Bližší info u mně ve VII.B (přístavba) nebo posílejte závazné přihlášky na 604 27 15 47. Po neděli vyvěsím i letáky na nástěnku u rozvrhových změn.

Budoucnost Studentské rady je nejistá

Vyzývám všechny třídy, aby si zvolily své zástupce v SR. Pokud se na příští schůzi (datum bude upřesněno) Rady nesejdeme v „hojném počtu“ :), pak si dovoluji prohlásit další existenci Rady za zbytečnou a předpovídám jí definitivní konec.

Konec Studentské rady?

Já, René Król, v tuto chvíli abdikuji na post předsedy Studentské rady…

Kritika školy : útok jinam

Kritika školy. V minulosti oblíbené téma na Saturnu.

Já jsem ale neskončil. Plivu a prskám jak to jen jde v tomhle článku. Objevil jsem další šokující a na první pohled nerozpoznatelné souvislosti. Račte kliknout.

Výpadek serveru

Jak jste si asi všimli, stránky Saturnu byly přes týden mimo provoz. (Přesněji od 24.11. 0:30). Omlouváme se tímto všem našim věrným i svátečním čtenářům, chyba ale nebyla na naší straně. Náš poskytovatel webzdarma se potýkal s technickým problémem, popsaným v úryvku z mailu :

Vážený uživateli serveru WebZdarma.cz, omlouváme se za současný neplánovaný výpadek serveru.

K této situaci došlo v neděli 24.11. půl hodiny po půlnoci, na kdy byla plánována obnova integrity souborového systému, která byla narušena v důsledku náhodných výpadků zdroje serveru v minulých týdnech. Jednalo se o standardní údržbu, kterou bylo, dříve nebo později, nezbytné provést.

Bohužel byla nekonzistence dat natolik rozsáhlá, že jedinou další možností byla rekonstrukce celého systému souborů jako celku. Vzhledem k objemu a struktuře dat však tento proces trvá výrazně déle než jsme čekali.

Počítalo se i s tím, že data se již obnovit nepodaří, což se nestalo a Saturn by to stejně neohrozilo, díky 100% zálohování. K obnovení našich záloh nakonec nebyl důvod, webzdarma celý výpadek zvládl a všechna data jsou zpět, Saturn pokračuje v činnosti.

Das Deutsche Besuch

Možná vám neušlo, že nás navštívil Jirka Lincer se svými spolužáky z IBKM-Schule. Samozřejmě jsem u toho nemohl chybět.

FILM

JAK TO DOPADLO S FILMEM, KTERÝ JSME SI MOHLI VYBRAT????

A zase to čtvrletí!

Jak působí tohle čtvrletní šílenství na vás? a nejen čtvletí…

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51

Hledání

Stručně

  • Saturn odešel na zasloužený odpočinek. Vzpomínejte na něj tak, jak vám zůstal v paměti.
    Nezapomeneme!
 

Původní engine: Jan Raszyk; Webmaster: Michal Wiglasz;

© 2002 — 2009: Všechna práva vyhrazena, šíření veškerého obsahu bez souhlasu redakce zakázáno.